Het uitwerken van Technisch tekenwerk kan van diverse kanten komen. Hieronder zullen wij u aangeven wat KeBv voor uw bedrijf kan betekenen in 2  situaties. Al het tekenwerk bij ons kantoor wordt uitgevoerd door middel van het gebruik van CAD systemen met als software Autodesk Inventor. Prijzen zijn in overleg en afhankelijk van het project welke zich aanbiedt. Korte levertijden zijn mogelijk, wel e.e.a. in overleg.
  • A – Uw firma heeft zelf een ontwerp, welke uitgewerkt dient te worden naar werktekeningen voorzien van Samenstelling(en) en stukslijst(en). Alle verantwoordelijkheid, voor zover van toepassing, voor het uitwerken van uw ontwerp ligt bij KeBv. Tijdens het uitwerken kan het voorkomen dat er aanpassingen aan uw ontwerp zullen moeten worden aangebracht. Dit altijd in goed overleg met u. Wij leveren het uitgewerkte geheel op in digitale vorm. Dit kan zijn in STEP, DXF, DWG etc. Tevens kunnen wij u een set afdrukken toekomen betreffende het uitgewerkte geheel. Dit wel tegen een vooraf op te geven meerprijs.
  • B – Uw firma heeft geen ontwerp voorhanden. In dit geval komen wij bij u op bezoek om het project door te spreken en u kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken. Wij geven vooraf een prijs op voor dit bezoek. Bij opdracht zal dit bedrag weer afgetrokken worden van het geheel. Na het gesprek bij u op kantoor zullen wij intern bekijken hoe wij het project denken uit te werken vanaf het ontwerp tot aan de werktekeningen etc. U ontvangt daarvoor een offerte. Indien er nog vragen zijn dan wordt dat meestal telefonisch afgehandeld. Bij opdracht wordt het geheel door ons uitgewerkt tot 1 geheel en wij leveren net als onder A genoemd alle bestanden digitaal aan of u kiest ervoor om een set afdrukken te ontvangen. Dit zit in de vooraf gegeven prijs in de offerte.